1987 Channel Tunnel – ANG

Kód: 1015
Neohodnoceno
699 Kč –5 %
1987 Channel Tunnel – ANG
699 Kč –5 % 659 Kč
Nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Po staletí byl vztah Francie a Británie poznamenán válkami a rozepřemi, zároveň ale častými společnými aliancemi. Obě velmoci mají výrazně odlišný názor na to, jakým směrem by se měla Evropa ubírat, spojuje je však společný zájem na stavbě tunelu přes kanál. Ve hře 1987 Channel Tunnel se stáváte šéfem týmu...

Detailní informace

Detailní popis produktu


Po staletí byl vztah Francie a Británie poznamenán válkami a rozepřemi, zároveň ale častými společnými aliancemi. Obě velmoci mají výrazně odlišný názor na to, jakým směrem by se měla Evropa ubírat, spojuje je však společný zájem na stavbě tunelu přes kanál.

Ve hře 1987 Channel Tunnel se stáváte šéfem týmu pracovníků buď z Británie nebo Francie ve snaze spojit obě země pod mořem. V této soutěživé hře pro dva hráče musíte vést svůj tým, vynalézat technologie a hledat prostředky, abyste svoji mašinérii dovedli až do meeting pointu ve středu tunelu. Jakmile se tohoto bodu dosáhne, hráči obdrží body podle toho, jak dalece rozvinuli svoje technologie, jaké karty získali a jestli zacházeli s nástroji správně.

Hra je v angličtině.

 

Počet hráčů: 2 – 2
Věková skupina: 12+
Doba hraní: 45 min

Nová, nerozbalená.
Hra je v ANG.

Doplňkové parametry

Kategorie: 2 hráči
Doba hraní: 45 min
Počet hráčů: 2 – 2
Věková skupina: 12+
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: